De ce sa incepi afacerea cu noi?

I. Ce ne recomanda?

Ne place sa credem ca suntem cei mai inovativi producatori de cabine foto de pe piata autohtona, deoarece avem modele unice, cu design modern, dotate cu echipamente profesionale, proiectate si realizate in Romania, si suntem fondatorii primei comunitati de calitate destinate proprietarilor de cabine foto – Photo Booth Factory Owners, un grup dedicat exclusiv clientilor nostri, ce are in prezent peste 180 de membrii.

Cu o experinta vasta in industria evenimentelor private, te vom ajuta sa iti cladesti a afacere profitabila si un brand in cel mai scurt timp posibil.

Vei avea parte de consultanta REALAtraining si suport ori de cate ori ai nevoie, atat in perioada de pre-vanzare, cand esti in cautarea unei cabine foto dar nu stii sa o alegi pe cea mai potrivita nevoilor tale, cat si post-vanzare, cand vei opera afacerea si te vei intalni cu situatii pe care nu stii cum sa le gestionezi.

Pentru ca si noi am trecut prin multe episoade de necunoastere atunci cand am fabricat si operat primele cabine foto pentru saloanele noastre de nunti, stim cat de important este sa ai pe cineva caruia sa ii ceri ajutorul in situatii de criza; iar la noi tot timpul, GARANTAT, vei gasi ajutorul, indiferent de ora, zi sau circumstanta.

De aceea, toate informatiile acumulate in aceasta perioada le predam fiecarui client care porneste in aceasta afacere alaturi de noi, prin intermediul pachetului de consultanta si suport Start Up Afacere, pe care il oferim gratuit;

II. Succesul in afacerea cu inchirierea cabinelor foto?

Piata inchirierilor de cabine foto este in continua crestere, acest serviciu fiind din ce in ce mai cautat, ajungand astazi sa fie prezent la aproape orice eveniment (nunti, botezuri, aniversari, petreceri, baluri, lansari etc.), ceea ce face ca aceasta afacere sa fie din ce in ce mai cautata… dar din pacate nu si mai profitabila, deoarece piata este aproape saturata de multitudinea de prestatori de servicii care au aparut in ultima vreme.

Avand in vedere situatia actuala a pietei,  multi posesori de cabine foto au coborat preturile sub pragul rentabilitatii pentru a “castiga” noi contracte, insa aceasta practica va duce efectiv la prabusirea acestui domeniu.

Prin urmare singura abordare castigatoare in aceste vremuri este cea a diferentierii fata de competitie.

Care sunt principalele cai prin care ne putem diferentia?

A. Alegerea unui model de cabina performant si atractiv din punct de vedere estetic!

Modelele produse de noi vin cu o abordare moderna atat din punct de vedere estetic cat si din punct de tehnic, si sunt realizate cu respectarea prevederilor standardelor si procedurilor tehnice de executie.

Pentru a va face o idee mai buna a acestui lucru, mai jos vom face o comparatie intre modelul clasic de oglinda foto tip magic mirror si modelul produs de noi Deluxe Mirror.

Atuurile cabinei foto tip oglinda – DeluXe Mirror

  • Design placut si modern, ceea ce contribuie substantial la buna dezvoltare a afacerii – traim in epoca in care estetica primeaza, iar un produs care arata bine “se vinde” de la sine, ceea ce ii ofera modelului DeluXe Mirror un avantaj substantial;
  • Carcasa modelului DeluXe Mirror este realizata integral din aluminiu ceea ce ii ofera o rezistenta superioara, o durabilitate mai mare, si cel mai important aspect: se poate personaliza /brand-ui prin colantare ori de cate ori este nevoie. In schimb carcasele oglinzilor foto clasice sunt realizate din materiale lemnoase (PAL) care nu rezista in timp si se pot deteriora usor prin lovire sau in contact cu umiditatea.
  • Cabina este dotata cu oglinda two way din sticla securizata model Pilkington MirroView, ce ii ofera o claritate net superioara comparativ cu oglinda acrilica ( din plastic) cu care sunt dotate cabinele foto tip oglinda clasice; un alt avantaj al acestui tip de oglinda este ca nu se zgarie, spre deosebire de cea acrilica, ceea ce ii ofera o durata de viata mai mare si nu este afectat aspectul.
  • Dimensiunea generoasa a oglinzii ( in care invitatii se pot vedea), comparativ cu oglinzile clasice: DeluXe Mirror este dotata cu o oglinda de 65 inch diagonala ( 165 cm), iar modelele clasice avand oglinda de 60 inch diagonala (160 cm)
     
  • Este dotata cu sistem de iluminare ambientala LED inglobat in conturul carcasei ceea ce o face usor de incadrat in orice locatie, putand regla culoarea in functie de culorile predominate la eveniment.
  • In plus modelul DeluXe Mirror vine insotit de urmatoarele accesorii:

1. Case  (cutie) profesional pentru protectia si transportul cabinei foto ( realizat din material dur tip tego, cu captuseala din burete la interior, si dotat cu roti siliconice multidirectionale care contribuie la o manevrare usoara);

2. Beauty dish care contribuie la distribuirea luminii uniforme catre cei care fac poze, avand un aport semnificativ in claritatea si contrastul pozei;

3. Tastatura wireless cu touchpad pentru operarea oglinzii de la distanta;

4. Kit fundal foto compus din suport portabil si material tip paiete;

5. Set propsuri si  accesorii haioase ( aprox. 80 buc, inclusive palarii, ochelari);

6. Starter kit ce continue, banda magnetic, guestbook, marker vopsea aurie, rola lipici poze.

B. Alte modalitati de diferentiere:

 1. Includerea unor servicii suplimentare pe care concurenta nu le poate face nici contra cost;

 2. Pozitionati-va ca fiind profesionist;

 3. Educati-va clientii

 4. Foloseste elemente care adauga valoare brandului tau.

Dar explicatiile acestor puncte si nu numai, le veti gasi in ghidul nostru Start Up Afacere, pe care il veti primi gratuit in momentul in care ne deveniti client.

Am incercat sa acoperim toate aspectele relevante, astfel incat sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie pentru afacerea dumneavoastra.