Cine e pregatit pentru Programul Pre-Business?

In premiera lansam PRE-BUSINESS, un program destinat persoanelor care vor sa inceapa o afacere in domeniul inchirierilor de cabine foto, in care poti castiga 5-600 euro pe weekend, dar care se tem de aceste vremuri si nu vor sa riste o investitie substantiala.

Daca iti doresti noi surse de venit, trebuie sa inveti sa faci lucruri noi si sa deprinzi noi abilitati.

In aceasta perioada in care toti suntem fortati de imprejurari sa #stamacasa, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te pregatesti pentru momentul in care piata isi va reveni la normal, astfel vei avea un avantaj competitional fata de ceilalti, care abia se vor trezi din “Netflix”.

Daca vrei sa fii pregatit, nu pierde timpul, invata si fa-ti temele! Cand lucrurile isi vor reveni, tu deja vei sti ce ai de facut.

Celor care intra in acest program le construim toate elementele necesare demararii afacerii, pentru a putea iesi pe piata, iar achizitia efectiva a cabinei foto se va face in momentul in care domeniul evenimentelor private isi revine la normal.

Concret, ce facem pentru tine:

1. Creare branding: denumire, logo si grafica pentru personalizarea cabinei

2. Creare pagini social media: Facebook + Instagram, inclusiv profile & cover photo si articole pentru informarea si educarea clientilor

3. Intocmire pachete de inchirieri, bazate pe tehnica diferentierii

4. Realizate site

5. Promovare si brand awareness

Totul ca tu sa ai expunere, iar clientii si prospectii sa afle de tine!

In plus pe langa aceste facilitati beneficiati si de discountul de 300 euro pentru #curajosi2020 Aceasta oferta este valabila doar pe perioada mentinerii “Starii de urgenta” si in limita stocului disponibil.

PRE-BUSINESS este un program de motivare si incurajare! Afacerile se fac chiar si pe timp de criza, noi fiind alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie!

PROFITA ACUM DE ACEASTA OPORTUNITATE!

Pentru mai multe detalii si pentru conditiile accesarii acestui program ne puteti scrie in privat, pe email sau WhatsApp.