De ce CABINA FOTO a ajuns un MUST HAVE la evenimente?

Cabina foto a devenit un serviciu de nelipsit la un eveniment, fie el nunta, botez sau orice alt tip de petrecere privata. 

Poate unii dintre voi va intrebati de ce. 
Ei bine, iata 6 raspunsuri, toate la fel de importante. 



1. Diversificarea distractiei 

Desi alegerea formatiei ramane in continuare un element extrem de important in vederea obtinerii unei nunti distractive si de succes, iata ca odata cu trecerea timpului invitatii au inceput sa simta nevoia de ceva nou si proaspat in materie de distractie. 
Asa a luat nastere acest serviciu. 

Ne dorim de la evenimentul nostru ceva mai mult decat muzica si mancare buna, iar cabina foto e contextul perfect ca atunci cand luam o pauza de la dans, sa nu intrerupem cheful de distractie, din contra, sa il amplificam si sa ne incarcam cu energie ca sa facem fata la urmatoarea sarba moldoveneasca 



2. Genereaza distractie acolo unde nu e sau o dubleaza acolo unde e deja.

Este aproape imposibil ca invitatii care trec pe la cabina foto sa nu plece zambind sau cu chef de a reveni pentru inca o poza sau poate chiar doua 

Unde mai pui ca se instaleaza o stare euforica generala si cheful de distractie persista si pe ringul de dans. 



3. Fotomarturia este pentru totdeauna. 

Pentru ca folosim numai tehnologie profesionala, imprimanta noastra, de altfel una speciala pentru cabinele foto, printeaza fotografii rezistente in timp. 

Astfel aceastea NU se vor decolora, degrada sau rupe in timp, avand o durata de viata nelimitata. 

Inclusiv nepotii vostri vor putea afla peste ani si ani cat de fain s-au distrat buneii lor la nunta, pozele nedegradandu-se niciodata 



4. Marturii pe care invitatii CHIAR le pastreaza.  

Fotomarturiile chiar ajung pe frigider, intr-un album foto sau intr-o rama foto, si nu in cosul de gunoi sau uitate pe vecie intr-un sertar pe care nu-l deschidem niciodata. 

Iar noi ca si proprietari de sali de evenimente foarte rar am gasit poze uitate de catre invitati la evenimente, insa avem o colectie impresionanta de marturii clasice uitate intentionat sau nu (borcane cu miere/dulceata, plante, lumanari etc). 

In plus, nu se mai pierde timp cautand prin magazine, mall-uri sau online marturii clasice, timpul si energia fiind doua chestiuni extrem de importante atunci cand organizam o nunta. 

La noi doar rezervi cabina, ne spui ce preferinte ai in materie de grafica iar noi ne ocupam de tot. 



5. Pozele printate sunt, credem noi, singurele care iti raman dupa nunta in forma fizica, fie ca ai fost mire sau invitat. 

Restul serviciilor de nunta raman doar o amintire, speram placuta. Si cum poti pastra o amintire cat mai vie si memorabila daca nu printr-o fotografie? 



6. Primul album foto gata la sfarsitul nuntii. 

Printre avantajele cabinei foto se numara si popularul album foto personalizat cu mesajele invitatilor. 

Credeti-ne pe cuvant cand va spunem cat de placut si emotionant este sa citesti dupa evenimentul vietii tale un mesaj scris de mana de catre oamenii tai dragi. 

Parca mai retraiesti pentru cateva secunde emotiile de la nunta. Acelasi sentiment apare si cand te uiti printre pozele facute la cabina foto de invitatii tai si observi cu drag ca acestia chiar s-au simtit bine la nunta ta. 



Sentiment de nepretuit! 


Iata ca acest serviciu a devenit unul de nelipsit de la evenimente, aducand valoare adaugata nuntilor sau petrecerilor de botez, acestea devenind ocazii de distractia garantata.