Cum alegem cabina foto care se potriveste nevoilor noastre?

Atunci cand vrei sa achizitionezi un lucru, e bine sa nu te grabesti si sa analizezi pe toate “partile” astfel incat sa stii ca ai luat cea mai buna decizie.

Cand vine vorba de achizitia unei cabine foto, e bine sa avem in vedere, in afara de pret si calitate, si urmatoarele lucruri, inainte de a face alegerea finala:

1. Dimensiunile cabinei foto – aici vom evidentia urmatoarele aspecte:
 

  • depozitarea acesteia: cu totii stim ca daca stai intr-un apartament, orice spatiu conteaza, asa ca, ai acest lucru in vedere atunci cand iti alegi o cabina foto ( de exemplu pentru depozitarea unei cabine foto tip oglinda, cum e si modelul nostru DeluXe Mirror, veti avea nevoie de cel putin 1.5mp cu o inaltime de 1.7m, in schimb pentru depozitarea modelului clasic Deluxe, ai nevoie de doar 0.25mp cu o inaltime de 0.5m – practic ea incape si intr-un dulap:)
     
  • transportul cabinei foto: trebuie sa tii cont ca pentru transportul unei cabine foto tip oglinda, inclusiv pentru modelul nostru DeluXe Mirror, ai nevoie neaparat de inca o persoana sa te ajute, iar daca stai la bloc, la un etaj superior, ecuatia se schimba si nu va fi deloc atat de usor precum crezi, atat din cauza dimensiunilor (1.65m inaltime x 0.95m latime x 0.6mm adancime) cat si a greutatii ( chiar daca modelul nostru Mirror are cu 20-30kg mai putin decat oglinzile clasice, transportul pe scari tot necesita 2 persoane). In schimb modelul clasic Deluxe are doar 12 kg complet echipat, fara imprimanta, deci poate fi transportat cu usurinta si de o fata.
     
  • transportul cu autoturismul: din cauza dimensiunilor, pentru transportul cabinelor foto tip oglinda, e nevoie de o masina tip break sau autoutilitara. Insa modelele clasice Deluxesi modelul Portable, pot fi transportate cu orice tip de masina, inclusiv cele din clasa mica: Smart, Ford Fiesta, Fiat 500 etc.

2. Cine va deservi cabina? Daca esti fata, si nu vrei sa depinzi de alte persoane care sa te ajute la transport, e foarte important sa iti alegi un model de cabina foto usor si compact.